• Rentoutus valmennus
Rentoutus valmennus

Rentoutus valmentaja perehtyy jokaisen ihmisen tarpeisiin, mikä jokaisen elämässä voisi olla juuri se seikka, mitä voisi voimistaa, kehittää tai eheyttää. Moni ihminen kohtaa elämässään stressiä, pelkoja tai elämän tilanteita, jotka estävät meitä etenemästä omassa elämässään. Koemme, että erilaiset pelot pureutuvat alitajunnan syövereistä oman elämän ohjaksiin, ja koemme, että pelko ohjailee ja emme pysty tekemään päätöksiä ilman, että muistelemme miten elämä ohjautui edellisten kokemusten perusteella.

Se mitä rentoutusvalmennuksessa tapahtuu, rentoutunut mieli vastaan ottaa uudenlaista alitajunnan ohjausta. Suurin osa elämämme päätöksistä perustuu alitajunnan kautta tuleviin ohjauksiin. Muutosprosessin aikana mieli muistuttaa edellisistä kokemuksista mitä muutos on tuonut tullessaan, juuri niitä kertoja, jolloin on epäonnistuminen tapahtunut. Alitajuntaan pääsee rentoutustekniikalla muuntamaan postiviiseksi tapahtumia, mitä edellisillä kerroilla on tapahtunut. Muutos voidaan saavuttaa oman mielen hallinnalla ja pysyvä muutos saa alkunsa. Rentoutus valmennus pohjautuu Suomen hypnoosiliiton vastuulliseen etiikkaan, jota työssäni pidän yllä.

Rentoutus valmennus

Muut koulutukset:

Elämäni Enkelit:

Tällä kurssilla esittelen Arkkienkelit, jotka vaikuttavat meidän chakrajärjestelmään, eli energiakeskuksiemme kautta. Kehossamme on 7 päächakraa ja kehonulkopuolella 4 chakraa. Käymme läpi oman kehomme energiakeskuksemme ja niiden tehtäviä ja miten voimme tutustua enemmän näihin chakroihin kurssin aikana. Opimme kurssin aikana meditaatiotekniikoita ja tapoja miten voimme suojata energiakehoamme ja puhdistaa omia chakrojamme. Tiedostamme omia tunteita ja miten ajatukset toimivat ja miten voimme valita oman elämän hyvinvoinnin tästä eteenpäin. Enkelit ovat henkimaailman valonlähettiläitä, joilla on jokaisella eri tehtäviä. Opimme miten enkelit ovat läsnä ja mitä heiltä voi pyytää avuksi meidän elämäämme.
Tämä kurssi pidetään hoitolassani tai tarvittaessa muissa tiloissa. Kurssin aikana käymme läpi 13 Arkkienkeliä ja heidän tehtävänsä.

Kundalini Reiki koulutukset:

Kundalini Reiki 1:

Tässä kahden päivän koulutuksessa käymme läpi mitä Kundalini Reiki energia on ja miten energiat vaikuttavat meihin eri kehon osiin. Käymme läpi koko energiakehomme, Auramme ja energiakeskuksemme. Näiden päivien aikana ennen kaikkiaan ymmärrämme miten kaikki tunteet ja eletty elämä vaikuttaa meidän kehoomme ja mieleemme. Miten voimme itse muuttaa elämämme suunnan ja hyvinvoinnin. Tämä kurssi sisältää valtavan oppimateriaalin omaan hyvinvointiin ja sitä kautta myös hoitamaan muita ihmisiä. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista tietämystä energioihin ennalta, kunhan olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnista. Kurssin aikana opitaan meditoimaan ja kuuntelemaan oman kehon ääntä.

Kundalini Reiki 2:

Tässä yhden päivän koulutuksessa syvennämme tietouttamme Reiki polulla. Teoria osuus on vähäisempi. Joten meditointi ja Kundalini Reiki vahvistuminen tässä koulutuksessa on pääasiassa. Kertaamme Reiki 1 asioita ja vahvistamme osaamistamme ja Hoitajana ja tulkitsijana sinusta tulee osaavampi. Reiki 2 vahvistaa sinua ja valmistelee kohti seuraavaa tasoa aina Reiki Master tasolle asti.

Kundalini Reiki Master:

Tämän koulutuksen tarkoitus on sinusta valmistaa Master tason hoitaja. Koulutus on kaksi päiväinen tapahtuma. Jonka aikana kaikki oppimasi nivoutuu yhteen. Voit alkaa tämän koulutuksen jälkeen opettamaan muita oppilaita. Hoitajana olet varmempi ja valmiimpi. Koko Reiki polku on muokannut sinua ihmisenä kokonaisuutena, ymmärrys ja valoisuutesi on lisääntynyt tämän matkan aikana valtavasti.

Kurssien yhteydenotot:

Johanna Talvitie
050 322 8420
info@purppurapuu.fi

Yhteystiedot

© Purppura Puu. Powered by WWW Design.