Skip to main content

Tietoja minusta ja Purppura Puusta

Hei, Olen Johanna, Purppura Puun omistaja. Tervetuloa sivuilleni.

Hoitolassani teen erilaisia rentoutus hoitoja, jotka tukevat ihmisen hyvinvointia. 
Olen energiahoitaja, jossa olen erikoistunut Kultaisen säteen Sekhem ykseyden liekki energiahoitajaksi. Josta olen valmistunut opettajaksi ja koulutan muita ihmisiä energiahoitajiksi. Olen käynyt myös Kundalini Reiki Master, josta myös opetan kursseillani uusia hoitajia. Olen saanyt myös tutkinnon Usui Reiki kurssilta. Palveluihini kuuluvat myös uusin tutkintoni Rentoutusvalmennus koulusta, josta pyrin asiakkaiden kanssa ratkaisukeskeistä terapiaa käyttäen ihmisen syvimpään olemukseen alitajunnan kautta pureutumaan totuttuihin tapoihin ja uudistamaan sitä kautta oman elämisen laatua. Rentoutan myös asiakkaitani Tiibetiläisillä äänimaljahoidoilla, sekä yksilö- että ryhmähoito tapahtumina. Hieronta asiakkaille olen opiskellut intialaista päänhierontaa ja Qua Sha hierontaa.

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista ja henkisestä hyvinvoinnista, josta minulla on suuri kokemus kampaaja uraltani, joten aloin tutkimaan henkisestä hyvinvoinnista olevia ratkaisuja. Aloin lukemaan kirjallisuutta, käymään itse hoidoissa, hankkimaan tietoa kaikkialta. Kävin alan koulutuksissa ja oppiminen jatkuu, sillä tämä on matka, josta oppii lopun elämän ajan. Kaikki tämä sai alulle uuden ajatuksen yritykselleni. Purppura Puun synnylle. Alkoi uusi aika minulle ja eheytymiselle. Kaikkien ajatuksien ja unelmien kautta aloin luomaan uutta.

Aiemmalta koulutukseltani olen parturi-kampaaja ja olen nyt erikoistunut luonnonmukaisiin hiusten hoitoihin, kuten savivaalennuksiin ja kasvivärjäyksiin, sillä luonnonmukaisuus on ekologisuus ovat lähellä sydäntäni. 

Erikoistuminen

  • Rentoutus ja Hypnoosivalmentaja SHL
  • Kultaisen säteen Sekhem ykseyden liekki Master ja opettaja
  • Kundalini Reiki Master ja opettaja
  • Tiibetiläinen Äänimaljahoitaja
  • Maa’a Äiti Maa energiahoitaja
  • Usui Reiki
  • Minfullness practitioner