Skip to main content
Tiibetiläinen äänimalja hoito

Tiibetiläinen Äänimalja hoito on 5000 vuotta vanha syvärentoutus menetelmä, joka perustuu Veda-menetelmään. Äänellä on valtavan parantava ja hoitava vaikutus. Äänimaljojen äänet vaikuttavat meihin myötävärähtelyn ja ääniaaltojen avulla. Meidän kehomme koostuu pääosin vedestä, ja luonnossa vesi värähtelee niin kuin meissä ihmisissäkin.
Ääni ulottuu sinne minne hoitajan kädet eivät yllä, aina solutasolle asti. Hoito auttaa meidän kehoa rentoutumaan ja mieltä tasaantumaan. Hoidossa äänimaljoja soitetaan kehon eri osissa. Hoito voidaan tehdä myös ryhmille, jolloin ääniaallot tavoittaa jokaisen ilman maljojen kosketusta fyysiseen kehoon.

Ääni ja värähtely pyrkii saamaan kehon värähtely tason harmoniseksi. Äänimalja hoito soveltuu monenlaisiin kehon ja mielen haasteiden hoitoon. Syvärentoutukseen, silloin kun haluat helpotusta stressin tuomiin ahdistuksiin. Keskittymishäiriöön, unettomuuteen ja kaikkeen mikä kehossa on epätasapainossa.

Yksilöhoitona:

Saat yksilöhoidon matkan omaan itseesi. Olemalla läsnä omassa kehossa äänimaljojen äänen viedessä sinut syvään olemukseen. Antamalla aikaa juuri itsellesi. Tärkeimmälle ihmiselle omassa elämässäsi. Vapauttamaan stressitiloja ja tuntemuksia. Palauttaen oman kehon tasapainon tässä hetkessä.

Ryhmille:

  • Äänimalja ryhmille räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaisesti.
  • Osallistujia voi olla 2-20 ja myös enemmän jos ryhmä niin määrittelee.
  • Ryhmässä voi olla niin lapset ja aikuiset. Koostua miehistä ja naisista.
  • Ryhmässä voi olla niin ensikertalaiset kuin kauemmin äänimaljahoidoissa käyneet konkarit.
Tiibetiläinen äänimalja hoito