Skip to main content
  • Hieronta
Qua Sha Hieronta
Qua sha hieronta perustuu kiinalaiseen filosofiaan, joka kulkee kiinalaisen lääketieteen rinnalla täydentämässä ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Kiinalaisten ajatusten mukaisesti ihmisessä virtaa Qi energia, joka kulkee meridiaaneissa. Jos jossain kehossa on tukoksia ne vaikuttavat meidän kehoomme ja sisäeliimme.
Qua tarkoittaa kaapimista ja sha sinistä. Eli kaavitaan sinistä. Hieronnassa käytetään erilaisia kiviä, jonka avulla hierotaan kehoa pehmeää puolta alaspäin ja ihmisen kovempaa puolat ylöspäin. Hieronnassa aktivoidaan kehon hermostoa, nestekiertoa, lihaksia ja erilaisia kalvoja.
Intialainen Päänhieronta
Intialainen päänhieronta pohjautuu Ayerveda menetelmään ja on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä. Hieronta sopii kaiken ikäisille, jolla saadaa helpotusta mm. erilaisiin päänsärkyihin, unettomuuteen, rauhattomuuteen ja lihasjännityksiin. Hieronta tehdään selän, niskan, käsivarsien, pään ja kasvojen alueelle erilaisin painalluksin ja naputuksin. Hoito on äärimmäisen rentouttava ja hoitava. Hoidon jälkeen olo on miellyttävä ja rauhallinen.
Rentoutus valmennus